Despre noi

Austrian InvestCompania Austrian Invest, parte a grupului de firme Liberty Oradea, desfăşoară servicii în domeniul jocurilor de noroc începând din anul 1994.

Iniţial, activitatea companiei s-a desfăşurat pe raza judeţului Bihor, cu preponderenţă în municipiul Oradea.

Pe parcurs compania s-a dezvoltat în mod continuu şi constant acoperind în prezent oraşe ca: Tinca, Salonta.

Odată cu dezvoltarea activităţii, preocuparea noastră prioritară a fost aceea de a pune la dispoziţia clienţilor spaţii de joc moderne, servicii exclusiviste, ţinând pasul cu ultimele tehnologii în domeniul de aparate de joc.

Gama de servicii oferite de catre sălile noastre de joc cuprinde: aparatura de tip slot-machine şi rulete electronice, de la producători consacraţi în domeniul jocurilor de noroc cum sunt: Novomatic, Merkur, Baum, DGL, EGT, Osmica, Gotovac, AlfaStreet, precum şi servicii bar, restaurant şi altele.

De asemenea in sălile de joc ale societăţii noastre functioneaza case de pariuri sportive,iar aparatele sint conectate la un sistem performant de JACKPOT cu trei nivele locale si unul general.

Având în vedere interesul continuu al companiei în vederea dezvoltării serviciilor cu care vine în intâmpinarea clienţilor săi, suntem prezenţi la majoritatea târgurilor şi expozitiilor de profil de la: Londra, Rimini, Stockholm, Belgrad, Budapesta sau Bucureşti.

Facebook Twitter Plusone Email